Hyvinvointia osaamista kehittämällä
Maahanmuuttajapalveluiden asiantuntija
Ketterä kumppani osaamisen uudistamisessa

Esittely

Mukana osaamisen kehittämisessä

Olemme olleet mukana kehittämässä ihmisten ja organisaatioiden osaamista vuodesta 2016 lähtien. Meillä opiskelee vuosittain yli tuhat opiskelijaa, ja koulutuksiimme on osallistunut henkilöstöä noin 350 yrityksestä ja organisaatiosta. Suunnittelemme henkilöstökoulutukset yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin niiden sisällöt vastaavat parhaiten työelämän ja yrityksen tarpeita.

Kotoutumiskoulutuksen edelläkävijä

Tarjontamme sisältää palvelut maahanmuuttajille aina alkukartoituksista yleisiin kielitutkintoihin saakka. Järjestämme luku- ja kirjoitustaidon sekä kotoutumiskoulutusta. Tässä työssä haluamme olla edellä kävijöitä, joten kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja opetusta. Kielitaito, koulutus ja suomalaisen työelämän tuntemus sekä niiden avulla työllistyminen ovat mielestämme kotoutumisen avaintekijät.

Kilpailukyvyn varmistaja

Ajantasainen osaaminen ja voimassa olevat työelämän lupakortit ovat valttia työssä ja työn haussa. Tehtävämme on edistää työllisyyttä ja tarjoamme ammatillisia valmiuksia edistävää työvoimakoulutusta useilla eri aloilla yhteistyössä Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Vamian kanssa. Koulutuskokeilu -palvelumme kautta työttömän työnhakijan on mahdollista päästä testaamaan mikä ammatti olisi hänelle sopiva. Palvelutarjontaamme sisältyy myös kattavasti erilaiset lupakortti- ja sertifikaattikoulutukset.

Rekry

Oletko Sinä uusi työ- kaverimme?

Meillä on tarve asiantuntijoista erilaisiin työtehtäviin ja työsuhteisiin. Onko sinulla korttikouluttajan pätevyyksiä? Oletko suomen kielen opettaja, S2-opettaja tai luokanopettaja – maahanmuuttajakoulutuksissa tarvitaan kouluttajia. Tarvitsemme myös erityisopettajaa ja työvalmentajaa erilaisiin valmennustehtäviin. Vai onko sinulla jotain muuta asiantuntijuutta, jota haluat jakaa toimimalla kouluttajana? Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Asiakaspalautteita englannin kielikurssista
Read More
"Täsmällinen kielioppiopetus, kotiläksyt. Monipuolista opiskelua, virheet korjattiin. Opettajan hyvät opetusmenetelmät. Positiivinen ilmapiiri oppimiselle."
Kommentteja EA1 kurssista
Read More
"Opettajalla paljon kokemusta ja esimerkit käytännönläheisiä. Hyvä ja tiivis, selkeä paketti. Rohkeus auttaa lisääntyi."
Palautetta työturvallisuuskorttikoulutuksesta
Read More
"Hyvä kouluttaja, joka osasi kertoa asiat selkeästi. Rento ilmapiiri."
Asiakaspalaute Jännitetyöt enintään 1 kV laitteistoissa –koulutuksesta
Read More
"Parasta koulutuksessa oli käytännön harjoitukset sekä kouluttajien ammattitaito ja asenne"