Hyvinvointia osaamista kehittämällä
Maahanmuuttajapalveluiden asiantuntija
Ketterä kumppani osaamisen uudistamisessa

Esittely

Ketterä kumppani osaamisen uudistamisessa

Olemme olleet mukana kehittämässä ihmisten ja organisaatioiden osaamista vuodesta 2016 lähtien. Meillä opiskelee vuosittain yli tuhat opiskelijaa, ja koulutuksiimme on osallistunut henkilöstöä liki 500 yrityksestä ja organisaatiosta. Suunnittelemme henkilöstökoulutukset yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin niiden sisällöt vastaavat parhaiten työelämän ja yrityksen tarpeita.

Maahanmuuttajapalveluiden asiantuntija

Tarjontamme sisältää palveluita maahanmuuttajille aina alkukartoituksista yleisiin kielitutkintoihin ja työelämään saakka. Järjestämme luku- ja kirjoitustaidon koulutusta sekä suomen ja ruotsin kielikoulutusta yhteishankintakoulutuksina työpaikkojen erilaisiin tarpeisiin. Tästä työstä meillä on pitkä kokemus ja haluamme olla siinä edellä kävijöitä, joten kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja palveluitamme. Kielitaito, koulutus ja suomalaisen työelämän tuntemus sekä niiden avulla työllistyminen ovat mielestämme kotoutumisen avaintekijät.

Hyvinvointia osaamista uudistamalla

Tehtävämme on edistää alueen asukkaiden ja elinkeinoelämän hyvinvointia ja työllisyyttä. Ajan tasainen osaaminen ja voimassa olevat työelämän lupakortit ovat valttia työssä ja työn haussa. Tarjoamme ammatillisia valmiuksia edistävää työvoimakoulutusta useilla eri aloilla yhteistyössä Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Vamian kanssa. Koulutuskokeilu -palvelumme kautta työttömän työnhakijan on mahdollista päästä testaamaan mikä ammatti ja koulutus olisi hänelle sopiva. Työhönvalmennuksessa sekä osaamis- ja ammattitaitokartoituksissa osallistuja saa tukea työllistymiseen ja työnhakuun. Palvelutarjontaamme sisältyy myös kattavasti erilaiset lupakortti- ja sertifikaattikoulutukset.

Rekry

Oletko Sinä uusi työ- kaverimme?

Meillä on tarve asiantuntijoista erilaisiin työtehtäviin ja työsuhteisiin. Onko sinulla korttikouluttajan pätevyyksiä? Onko sinulla asiantuntijuutta, jota haluat jakaa toimimalla kouluttajana? Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Asiakaspalautteita englannin kielikurssista
Read More
"Täsmällinen kielioppiopetus, kotiläksyt. Monipuolista opiskelua, virheet korjattiin. Opettajan hyvät opetusmenetelmät. Positiivinen ilmapiiri oppimiselle."
Kommentteja EA1 kurssista
Read More
"Opettajalla paljon kokemusta ja esimerkit käytännönläheisiä. Hyvä ja tiivis, selkeä paketti. Rohkeus auttaa lisääntyi."
Palautetta työturvallisuuskorttikoulutuksesta
Read More
"Hyvä kouluttaja, joka osasi kertoa asiat selkeästi. Rento ilmapiiri."
Asiakaspalaute Jännitetyöt enintään 1 kV laitteistoissa –koulutuksesta
Read More
"Parasta koulutuksessa oli käytännön harjoitukset sekä kouluttajien ammattitaito ja asenne"