Hyvinvointia osaamista kehittämällä
Maahanmuuttajapalveluiden asiantuntija
Ketterä kumppani osaamisen uudistamisessa

Ajankohtaista

Työskentely hoito- ja hoiva-alalla koulutus alkaa 31.1.2022.  Katso lisää

Tarjoamme kielikoulutusta ulkomaalaistaustaisille työntekijöille ja yrittäjille yhteishankintakoulutuksena! Katso lisää

Teknisten projektien johtaminen työvoimakoulutuksena alkaa 8.11.2021. Katso lisää te-palvelut.fi sivuilta!

Tulossa myös Tietokoneavusteinen suunnittelu -koulutus työvoimakoulutuksena. Koulutus alkaa 25.10.2021. Katso lisää te-palvelut.fi sivuilta!

Covid -19 pandemia – Seuraamme viranomaisten ohjeita tartuntojen ehkäisemiseksi. Käytämme kasvomaskeja lähiopetuksessa toistaiseksi. Tarvittaessa siirrymme etäopetukseen ja tiedotamme siitä opiskelijoita ja korttikoulutuksiin mahdollisesti jo ilmoittautuneita henkilöitä.

Koulutuskokeilu – Järjestämme koulutuskokeiluja yhteistyössä Vamian kanssa. Koulutuskokeilut on tarkoitettu työttömille työnhakijoille ja niiden aikana pääset tutustumaan ammatilliseen koulutukseen ja testaamaan, olisiko ala sinulle sopiva. Katso video ja lue lisää!

Tulossa pian! Työhönvalmennus

Työhönvalmennus -tukea ja tsemppiä työllistymiseen!   Miten tuot parhaiten esille osaamistasi ja vahvuuksiasi? Millaista tukea tarvitsisit työnhakijana? Työhönvalmennus –palvelussa saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea, ja suunnittelet yhdessä ohjaajan kanssa juuri sinun tarpeitasi vastaavan sisällön. Omasta tilanteestasi riippuen voit saada tukea esim. työnhakuun, työkokeiluun, koulutukseen tai

Lue lisää

Uudet Oy EduVamia Ab:n kotisivut julkaistu!

Tervetuloa uusille Oy EduVamia Ab:n kotisivuille! Uudet kotisivumme julkaistiin 22.12.2020. Uusien sivustojen tavoitteena on helpottaa kävijöitä löytämään oikeat tiedot helposti ja nopeasti. Otamme mielellämme vastaan kommentteja sivustojen sisällöstä ja toimivuudesta. Palautetta pääset antamaan tästä.

Lue lisää