Mukana osaamisen kehittämisessä
Kotoutumis­koulutuksen edelläkävijä
Kilpailukykysi varmistaja

Ajankohtaista

Palaamme lähiopetukseen 29.3.2021 alkaen! Muistutamme opiskelijoitamme maskin käytöstä, turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta! Porrastamme taukoja siten, että voimme välttää oleskelua isommissa ryhmissä.

EduVamia seuraa Suomen hallituksen määräystä ja siirtyy etäopetukseen kolmeksi viikoksi, 8.3.-28.3.2021. 

Covid -19 pandemia – Seuraamme viranomaisten ohjeita tartuntojen ehkäisemiseksi. Käytämme kasvomaskeja lähiopetuksessa toistaiseksi. Tarvittaessa siirrymme etäopetukseen ja tiedotamme siitä opiskelijoita ja korttikoulutuksiin mahdollisesti jo ilmoittautuneita henkilöitä.

Järjestämme etätoteutuksena Projektien johtaminen -koulutuksen 14.4.-16.6.2021. Koulutuksessa opit projektien johtamista ihmisten johtajana, projektien liiketoimintaympäristöä, projektien toimittamisen prosessia ja opit hyödyntämään erilaisia työkaluja projektin edistämiseksi. Sitova ilmoittautuminen 26.3.2021 mennessä ja lisätietoja täältä!

Koulutuskokeilu – Järjestämme koulutuskokeiluja yhteistyössä Vamian kanssa. Koulutuskokeilut on tarkoitettu työttömille työnhakijoille ja niiden aikana pääset tutustumaan ammatilliseen koulutukseen ja testaamaan, olisiko ala sinulle sopiva. Katso video ja lue lisää!

Tulossa pian! Työhönvalmennus

Työhönvalmennus -tukea ja tsemppiä työllistymiseen!   Miten tuot parhaiten esille osaamistasi ja vahvuuksiasi? Millaista tukea tarvitsisit työnhakijana? Työhönvalmennus –palvelussa saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea, ja suunnittelet yhdessä ohjaajan kanssa juuri sinun tarpeitasi vastaavan sisällön. Omasta tilanteestasi riippuen voit saada tukea esim. työnhakuun, työkokeiluun, koulutukseen tai

Lue lisää

Uudet Oy EduVamia Ab:n kotisivut julkaistu!

Tervetuloa uusille Oy EduVamia Ab:n kotisivuille! Uudet kotisivumme julkaistiin 22.12.2020. Uusien sivustojen tavoitteena on helpottaa kävijöitä löytämään oikeat tiedot helposti ja nopeasti. Otamme mielellämme vastaan kommentteja sivustojen sisällöstä ja toimivuudesta. Palautetta pääset antamaan tästä.

Lue lisää