Mukana osaamisen kehittämisessä
Kotoutumis­koulutuksen edelläkävijä
Kilpailukykysi varmistaja

Ajankohtaista

Covid -19 pandemia – Seuraamme viranomaisten ohjeita tartuntojen ehkäisemiseksi. Käytämme kasvomaskeja lähiopetuksessa 17.1.2021 saakka. Tarvittaessa siirrymme etäopetukseen ja tiedotamme siitä opiskelijoita ja korttikoulutuksiin mahdollisesti jo ilmoittautuneita henkilöitä.

Järjestämme Työelämän ruotsia-koulutuksen 15.3.-9.6.2021. Lue lisää ja hae koulutukseen TE-toimiston kautta!

Koulutuskokeilu – Järjestämme koulutuskokeiluja yhteistyössä Vamian kanssa. Koulutuskokeilut on tarkoitettu työttömille työnhakijoille ja niiden aikana pääset tutustumaan ammatilliseen koulutukseen ja testaamaan, olisiko ala sinulle sopiva. 

Vuoden 2021 kortti- ja sertifikaattikoulutukset ovat nyt haussa osoitteessa vamia.fi.

Uusia koulutustuotteita – Katso uudet koulutuksemme Avekki -koulutus ja Työhyvinvointikorttikoulutus. 

Uudet Oy EduVamia Ab:n kotisivut julkaistu!

Tervetuloa uusille Oy EduVamia Ab:n kotisivuille! Uudet kotisivumme julkaistiin 22.12.2020. Uusien sivustojen tavoitteena on helpottaa kävijöitä löytämään oikeat tiedot helposti ja nopeasti. Otamme mielellämme vastaan kommentteja sivustojen sisällöstä ja toimivuudesta. Palautetta pääset antamaan tästä.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

EduVamialla tapahtuu!

Tiedotamme EduVamian alkavista koulutuksista ja tarjolla olevista palveluista uutiskirjeillä, jotka ilmestyvät noin kerran kuukaudessa. Uutiskirjeistä saa tietoa myös ajankohtaisista tapahtumistamme ja toteutuneesta koulutusyhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Tilaa tästä uutiskirjeemme!