Mukana osaamisen kehittämisessä
Kotoutumis­koulutuksen edelläkävijä
Kilpailukykysi varmistaja

Pia Finne

Toimitusjohtaja

Asiakaslähtöisyys, osaava henkilöstö ja jatkuva parantaminen – näille haluan toimintamme perustaa. Kuulen mielelläni koulutustarpeistanne ja otan vastaan palautetta toimintamme kehittämiseksi.

Terhi Mesikämmen

Tiimikoordinaattori
Opinto-ohjaaja

Minulla on pitkä kokemus aikuisten maahanmuuttajien opettajana. Olen myös opinto-ohjaaja. Tällä hetkellä toimin lähiesimiestehtävässä ja teen alkukartoituksia. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat kielitaidon kehittyminen ja arviointi sekä ohjaus ja uraohjaus.

Jukka-Pekka Suoraniemi

Asiakkuuspäällikkö

Yritysten asialla yli 20 vuotta. Yhdessä löydämme varmasti sinun tai teidän tarpeeseen sopivan ratkaisun. Saat minulta myös tietoa koulutusten rahoitusmahdollisuuksista.

Berit Mäkinen

Talousasiantuntija

Laskentatoimi on ollut maisterintutkintoni pääaineena ja intohimonani. Olen työskennellyt monta vuotta sekä pääkirjanpitäjänä että talouspäällikkönä yksityisellä ja julkisella sektorilla. EduVamian talousasiantuntijaksi siirryin syksyllä 2015.

Johanna Voima

Sihteeri

 Olen EduVamian toimisto- ja opintosihteeri. Minulle voit soittaa, jos on kysyttävää laskutukseen, todistuksiin tai vaikkapa Yki-testeihin liittyen.

Marianne Ala-Kitula

Kouluttaja

Minulla on pitkä kokemus aikuisten maahanmuuttajien opetuksesta. Minua kiinnostavat erityisesti kielitaidon sekä opiskelutaitojen kehittyminen. Minun tunneillani keskustellaan paljon Suomen uutisista ja kulttuurista.

Elina Elomaa-Hakala

Kouluttaja

Minulla on pitkä kokemus opettajan työstä ja aikuisten maahanmuuttajien kouluttajana olen työskennellyt pian 6 vuotta. Parasta tässä työssä on se, että saan oppia itsekin uutta eri kulttuureista, ja työni on palkitsevaa.

Minttu Lehman

Sivutoiminen tuntiopettaja

Olen valmistunut maisteriksi pääaineena ruotsin kieli ja sivuaineina englannin ja suomen kieli. Nyt jatkan opintojani aineenopettajan pedagogisten opintojen parissa ja työskentelen samalla EduVamialla sivutoimisena tuntiopettajana.

Juha Tuomikoski

Kouluttaja

Minulla on 25 vuoden kokemus maahanmuuttajien opettamisesta. Olen opettaja ja työvalmentaja. Työssä minua kiinnostavat eniten ihmisten kohtaaminen ja uudet haasteet. Olen kiinnostunut myös etsimään ratkaisuja ihmisille, jotka etsivät omaa polkuaan uudessa kotimaassaan Suomessa.

Anette Lågland

Kouluttaja
Opinto-ohjaaja

Olen opettaja ja opinto-ohjaaja. Teen myös alkukartoituksia ja olen yleisten kielitutkintojen vastuuhenkilö. Olen kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy ohjaukseen. Myös monikulttuurisuus ja toiminnalliset opetusmenetelmät ovat kiinnostuksen kohteitani.

Heidi Lähteenmäki

Kouluttaja

Minulla on pitkä kokemus maahanmuuttajien opettamisesta. Olen suomen kielen opettaja, mutta kiinnostunut myös digitaitojen kehittämisestä, alkeismatematiikan opettamisesta ja luku- ja kirjoitustaidon alkuvaiheesta. Teen mielelläni työtä kehittämishankkeiden parissa.

Päivi Metsi

Kouluttaja

Olen opettaja. Mielestäni on mahtavaa seurata opiskelijoiden kielitaidon kehittymistä. Moni opiskelija aloittaa uuden kielen opiskelun ihan alusta, mutta 10 opiskelukuukauden aikana ja työelämäjakson jälkeen, saan nähdä miten huimasti kielitaito on kehittynyt.

Hanna-Mari Nelimarkka

Kouluttaja

Minulla on yli 10 vuoden työkokemus aikuisten maahanmuuttajien kouluttajana aina lukutaidon alkeiden opettamisesta korkeasti koulutettujen suomen kielen hiomiseen. Tylsä päivä on tässä työssä tuntematon käsite!

Tiina Paalanen

Kouluttaja

Olen työskennellyt opetusalalla monenlaisissa tehtävissä. Nyt opetan ruotsia ja suomea. Minua kiinnostaa erityisesti monikielisyys ja se, että opiskelija itse oppii havainnoimaan omaa kielenoppimisprosessiaan. Opetuksessa pidän siitä, että opiskeltavat asiat voi sitoa selkeisiin teemoihin.

Tim Reus

Sivutoiminen tuntiopettaja

I am an English teacher at EduVamia. I graduated as a doctor of English and Translation Studies in 2020, and I have been working at EduVamia now for one year. I am originally from the Netherlands and now learning Finnish to integrate here.

Jutta Ågren

Sivutoiminen tuntiopettaja

Olen koulutukseltani ruotsin kielen aineenopettaja. Aloitin työt EduVamiassa syksyllä 2020. Opetan ruotsia ja tarvittaessa myös suomea.