Hyvinvointia osaamista kehittämällä
Maahanmuuttajapalveluiden asiantuntija
Ketterä kumppani osaamisen uudistamisessa

Pia Finne

Toimitusjohtaja

Kuulen mielelläni koulutustarpeistanne, joten ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme olla avuksi. Otan myös vastaan palautetta toimintamme kehittämiseksi, sillä jatkuva parantaminen on yksi arvoistamme

Terhi Mesikämmen

Tiimikoordinaattori
Opinto-ohjaaja

Teen yksilöllistä työhönvalmennusta, opetan ja vastaan maahanmuuttajien alkukartoituspalvelusta sekä kielikoulutuksista. Opettajana kiinnostuksen kohteitani ovat vieraan kielen oppiminen ja kielitaidon kehittyminen sekä arviointi. Opinto-ohjaajana ja työhönvalmentajana tavoitteenani on tukea ohjattavan hyvinvointia ja auttaa häntä suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan ja omia osaamistarpeitaan. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Jukka-Pekka Suoraniemi

Asiakkuuspäällikkö

Yritysten asialla yli 20 vuotta. Yhdessä löydämme varmasti sinun tai teidän tarpeeseen sopivan ratkaisun. Saat minulta myös tietoa koulutusten rahoitusmahdollisuuksista.

Berit Mäkinen

Talouspäällikkö

Laskentatoimi on ollut maisterintutkintoni pääaineena ja intohimonani. Olen työskennellyt monta vuotta sekä pääkirjanpitäjänä että talouspäällikkönä yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Juha Tuomikoski

Kouluttaja, työhönvalmentaja

Teen alkukartoituksia sekä yksilöllistä työhönvalmennusta ja toimin opettajana. Minulla on pitkä työkokemus kotoutumiskoulutuksesta ja olen kiinnostunut etsimään ratkaisuja ihmisille, jotka etsivät omaa polkuaan uudessa kotimaassaan Suomessa. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Anette Lågland

Kouluttaja
Opinto-ohjaaja

Toimin opettajana ja teen alkukartoituksia sekä työhönvalmennusta. Vastaan yleisistä kielitutkinnoista sekä osatyökykyisten osaamiskartoituksista. Olen kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy ohjaukseen, monikulttuurisuuteen ja toiminnallisiin opetusmenetelmiin. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Hanna-Mari Nelimarkka

Kouluttaja

Minulla on yli 10 vuoden työkokemus aikuisten maahanmuuttajien kouluttajana aina lukutaidon alkeiden opettamisesta korkeasti koulutettujen suomen kielen hiomiseen. Tylsä päivä on tässä työssä tuntematon käsite!

Tim Reus

Sivutoiminen tuntiopettaja

I am an English teacher at EduVamia. I graduated as a doctor of English and Translation Studies in 2020, and I have been working at EduVamia now for one year. I am originally from the Netherlands and now learning Finnish to integrate here.

Markus Pulkkinen

Kouluttaja

Toimin kouluttajana seuraavissa korttikoulutuksissa: Työturvallisuuskortti, Tulityökortti ja Työhyvinvointikortti.

Stinke A. Itäniemi

Kouluttaja

Toimin opettajana maahanmuuttajakoulutuksissa ja TEO-hankkeen digipajoissa.  

Juho Hernesaho

Markkinointi- ja koulutussuunnittelija

Minuun voit olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää tarjouksiin, koulutuksiimme, laskutukseen tai vaikkapa Yki-testeihin liittyen. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Niko Saarinen

Kouluttaja

Toimin kouluttajana ja erityisalaani ovat projektien johtaminen ja työhyvinvointi. Olen työskennellyt teollisuudessa erilaisten tuote-, asiakas- ja henkilöstöprojektien parissa liki 20 vuotta. Minulla on kokemusta myös kansainvälisistä esimies- ja asiantuntijarooleista.