Hyvinvointia osaamista kehittämällä
Maahanmuuttajapalveluiden asiantuntija
Ketterä kumppani osaamisen uudistamisessa

Ulla Kukkonen

Toimitusjohtaja

Kuulen mielelläni koulutustarpeistanne, joten ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme olla avuksi. Otan myös vastaan palautetta toimintamme kehittämiseksi, sillä jatkuva parantaminen on yksi arvoistamme

Terhi Mesikämmen

Tiimikoordinaattori
Opinto-ohjaaja

Teen yksilöllistä työhönvalmennusta, opetan ja vastaan maahanmuuttajien alkukartoituspalvelusta sekä kielikoulutuksista. Opettajana kiinnostuksen kohteitani ovat vieraan kielen oppiminen ja kielitaidon kehittyminen sekä arviointi. Opinto-ohjaajana ja työhönvalmentajana tavoitteenani on tukea ohjattavan hyvinvointia ja auttaa häntä suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan ja omia osaamistarpeitaan. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Berit Mäkinen

Talouspäällikkö

Laskentatoimi on ollut maisterintutkintoni pääaineena ja intohimonani. Olen työskennellyt monta vuotta sekä pääkirjanpitäjänä että talouspäällikkönä yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Juha Tuomikoski

Kouluttaja, työhönvalmentaja

Teen alkukartoituksia sekä yksilöllistä työhönvalmennusta ja toimin opettajana. Minulla on pitkä työkokemus kotoutumiskoulutuksesta ja olen kiinnostunut etsimään ratkaisuja ihmisille, jotka etsivät omaa polkuaan uudessa kotimaassaan Suomessa. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Anette Lågland

Kouluttaja
Opinto-ohjaaja

Toimin opettajana ja teen alkukartoituksia sekä työhönvalmennusta. Vastaan yleisistä kielitutkinnoista sekä osaamis- ja ammattitaitokartoituksista. Olen kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy ohjaukseen, monikulttuurisuuteen ja toiminnallisiin opetusmenetelmiin. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Juho Hernesaho

Markkinointi- ja koulutussuunnittelija

Minuun voit olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää tarjouksiin, koulutuksiimme, laskutukseen tai vaikkapa Yki-testeihin liittyen. Työkieliäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Minttu Kahelin

Kouluttaja

Opetan suomen kieltä mm. Työllisty puhtauspalvelualalle -koulutuksessa.

Oletko sinä meidän uusi

Kouluttaja?