Hyvinvointia osaamista kehittämällä
Maahanmuuttajapalveluiden asiantuntija
Ketterä kumppani osaamisen uudistamisessa

Pia Finne

Toimitusjohtaja

Asiakaslähtöisyys, osaava henkilöstö ja jatkuva parantaminen – näille haluan toimintamme perustaa. Kuulen mielelläni koulutustarpeistanne ja otan vastaan palautetta toimintamme kehittämiseksi.

Terhi Mesikämmen

Tiimikoordinaattori
Opinto-ohjaaja

Minulla on pitkä kokemus aikuisten maahanmuuttajien opettajana. Olen myös opinto-ohjaaja. Tällä hetkellä toimin lähiesimiestehtävässä ja teen alkukartoituksia. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat kielitaidon kehittyminen ja arviointi sekä ohjaus ja uraohjaus.

Jukka-Pekka Suoraniemi

Asiakkuuspäällikkö

Yritysten asialla yli 20 vuotta. Yhdessä löydämme varmasti sinun tai teidän tarpeeseen sopivan ratkaisun. Saat minulta myös tietoa koulutusten rahoitusmahdollisuuksista.

Berit Mäkinen

Talousasiantuntija

Laskentatoimi on ollut maisterintutkintoni pääaineena ja intohimonani. Olen työskennellyt monta vuotta sekä pääkirjanpitäjänä että talouspäällikkönä yksityisellä ja julkisella sektorilla. EduVamian talousasiantuntijaksi siirryin syksyllä 2015.

Johanna Voima

Sihteeri

 Olen EduVamian toimisto- ja opintosihteeri. Minulle voit soittaa, jos on kysyttävää laskutukseen, todistuksiin tai vaikkapa Yki-testeihin liittyen.

Juha Tuomikoski

Kouluttaja

Minulla on 25 vuoden kokemus maahanmuuttajien opettamisesta. Olen opettaja ja työvalmentaja. Työssä minua kiinnostavat eniten ihmisten kohtaaminen ja uudet haasteet. Olen kiinnostunut myös etsimään ratkaisuja ihmisille, jotka etsivät omaa polkuaan uudessa kotimaassaan Suomessa.

Anette Lågland

Kouluttaja
Opinto-ohjaaja

Olen opettaja ja opinto-ohjaaja. Teen myös alkukartoituksia ja olen yleisten kielitutkintojen vastuuhenkilö. Olen kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy ohjaukseen. Myös monikulttuurisuus ja toiminnalliset opetusmenetelmät ovat kiinnostuksen kohteitani.

Päivi Metsi

Kouluttaja

Olen opettaja. Mielestäni on mahtavaa seurata opiskelijoiden kielitaidon kehittymistä. Moni opiskelija aloittaa uuden kielen opiskelun ihan alusta, mutta 10 opiskelukuukauden aikana ja työelämäjakson jälkeen, saan nähdä miten huimasti kielitaito on kehittynyt.

Hanna-Mari Nelimarkka

Kouluttaja

Minulla on yli 10 vuoden työkokemus aikuisten maahanmuuttajien kouluttajana aina lukutaidon alkeiden opettamisesta korkeasti koulutettujen suomen kielen hiomiseen. Tylsä päivä on tässä työssä tuntematon käsite!

Tim Reus

Sivutoiminen tuntiopettaja

I am an English teacher at EduVamia. I graduated as a doctor of English and Translation Studies in 2020, and I have been working at EduVamia now for one year. I am originally from the Netherlands and now learning Finnish to integrate here.