Toivon tällä puolen

Ulla on toiminut EduVamian toimitusjohtajana 1.8.2023 alkaen

Toivon tällä puolen

Uusi vuosi on jo avannut ovensa ja suuntaamme katseemme uuteen ja parempaan. Elämässä tulee aikoja, kun asiat eivät mene niin kuin on suunnitellut. Silloin on tärkeää pysähtyä, hengittää syvään, ja miettiä, miten tästä eteenpäin. Varsinkin vaikeina hetkinä tuntuu, että valinnat tekevät joskus puolestasi joku muu; valtio, työnantaja, perhe, kaverit, elämä. Avuttomuus kaiken tämän keskellä voi olla musertavaa. Onko tuo tunne totta vai pelkkä tunne?

Se on usein vain tunne! Toisin sanoen: vaikka näin koemmekin, on meillä vielä itsellämme iso päätösvalta siihen mitä haluamme – ONNEKSI! Tässä onkin haudattuna semmoinen julkinen salaisuus: sinulla on vielä valta päättää!

Usein uuden tavan tai asian valitseminen pelottaa, jännittää ja laiskottaa. Silloin on hyvä ottaa unelmat ja haaveet käyttöön. Kaiken harmauden keskellä tuskin tulee mieleen haaveilla ökyunelmista ja ehkä joku teistä tuhahtaakin minun unelmanhoukutus-puheilleni. Kun oma aika menee ruokakassan murehtimiseen ei ehkä tule mieleen unelmoida mistään muusta kuin selviämisestä.

Pelko uudesta ja tuntemattomasta on luonnollista. Me Pohjanmaalla sanomme usein: ”Ei se pelaa, joka pelkää!” Tämä vanha sanonta muistuttaa meitä siitä, että rohkeus on uuden aloittamisen ydin. Unelmat ja haaveet ovat kuin tähtiä taivaalla – joskus ne tuntuvat kaukaisilta, mutta ne ohjaavat meitä pimeydessä.

Unelmointi on ruokaa suunnitelmien ja toiminnan syntymiselle! Ja kun arki painaa päälle, on helppo unohtaa unelmoida. Mutta juuri silloinhan ne unelmat ovat tärkeimpiä. Ne ovat kuin majakka, joka näyttää suunnan parempaan. Siksi minä haastan sinut uskaltamaan unelmoida. Ei vain selviytymisestä, vaan jostain suuremmasta. Ja sitten, pienin askelin, ala kulkea kohti unelmiasi valinta kerrallaan. Jokainen valinta, vaikka kuinka pieni, vie sinua lähemmäs tavoitettasi.

Vähä kunnollist koulutust, vähä kunnollist elämää!

Me täällä EduVamiassa haluamme olla osa tätä matkaasi! Autamme, tuemme ja olemme rinnallasi, kun otat juuri näitä askeleita. Me tiedämme, että koulutus on avain parempaan tulevaisuuteen. Se avaa ovia, joista et ehkä edes tiennyt. Ja kun opit uutta, kasvat sisältäpäin.

Opi parhaalt, elä parhaint!

Meillä on tarjota jotain ainutlaatuista. Meidän koulutuksemme eivät ole pelkkää opetusta, vaan matka itsetuntemukseen ja -kehitykseen! Meidän opettajamme eivät ole vain opettajia, vaan he ovat matkaoppaitasi tällä upealla polulla.

Jos ei mee niinku mee, niin sittempähän tietää!

Unelmointi on keskeistä menestyksen ja kasvun luomisessa. Pysytään siis yhdessä toivon puolella. Uskalletaan haaveilla ja uskalletaan tehdä. Jos ei tehdä, ei voida tietää mihin tekeminen voisi johtaa! Joskus pitää vain ottaa se ensimmäinen askel ja uskaltaa hypätä.

Ja kuten me pohjalaiset sanomme:
Ku unelmoit, tee niinku pohjalaane pui viljaa – täysillä ja toiveikkaana!

Ulla

Jaa

Lue myös

Iloa ja imua työhön ABB Smart Powerilla

ABB:n Smart Power -liiketoimintalinjan tehtaalla Vaasassa valmistetaan kytkimiä energian tuotannon ja teollisuuden sähkönsyötön järjestelmiin. Yksikössä on käynnissä työhyvinvoinnin kehittämishanke, johon sisältyi mm. koko päivän mittainen Työhyvinvointikorttikoulutus.   – Osallistuimme varsinaiseen Työhyvinvointikorttikoulutukseen pienemmällä ryhmällä, joka oli läpileikkaus yksikkömme henkilöstöstä. Koulutuksesta saadun palautteen perusteella päätimme tarjota koko henkilöstölle

Lue lisää

Tulossa pian! Työhönvalmennus

Työhönvalmennus -tukea ja tsemppiä työllistymiseen!   Miten tuot parhaiten esille osaamistasi ja vahvuuksiasi? Millaista tukea tarvitsisit työnhakijana? Työhönvalmennus –palvelussa saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea, ja suunnittelet yhdessä ohjaajan kanssa juuri sinun tarpeitasi vastaavan sisällön. Omasta tilanteestasi riippuen voit saada tukea esim. työnhakuun, työkokeiluun, koulutukseen tai

Lue lisää

Uudet Oy EduVamia Ab:n kotisivut julkaistu!

Tervetuloa uusille Oy EduVamia Ab:n kotisivuille! Uudet kotisivumme julkaistiin 22.12.2020. Uusien sivustojen tavoitteena on helpottaa kävijöitä löytämään oikeat tiedot helposti ja nopeasti. Otamme mielellämme vastaan kommentteja sivustojen sisällöstä ja toimivuudesta. Palautetta pääset antamaan tästä.

Lue lisää