Etäopetusta 5.10.-30.10.

EduVamia on siirtynyt etäopetukseen Vaasassa vallitsevan koronatilanteen johdosta. Järjestämme koulutuksemme etä- ja verkko-opetuksena seuraavien kahden viikon ajan. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja koronatilanteen hallintaan saamiseen liittyviä toimenpiteitä.

Mikäli lähikontakteja ei voida välttää, henkilökuntamme käyttää kasvomaskia (suu-nenäsuojain). Toivomme, että myös asiakkaamme ja opiskelijamme käyttävät kasvomaskia, jos oppilaitoksella asiointi on välttämätöntä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s